Kokes i minst 30 minutter |
- 3-4 løk i skiver (hvis du skylder løken i kaldt vann begynner du ikke så lett å grine)
- 2 fedd hvitløk
- 4-5 ss smør
- 2,5 dl vann
- 7,5 dl kyllingkraft
- 1,5 dl sherry
- 5 stilker timian (kun bladene)
- 2 laubærblad
- 1/2 ts karve
- Ristet svart pepper (ristingen gjør at smaken blir mildere)
Så....hva gjør du så?
Skjær løken i to. Del den deretter i skiver. Fres løken i varmt smør i en kjele til det blir lett gyldent.
Stekt gyldent i smør |
Hell på all veske, ha i urtene og kok dette på svak varme i minst 30 minutter, Smak til med salt og pepper.
Hell på all veske, krydder og urter |
Legg en skive loff (uten skorpe) gratinert med Gruyere oppi suppen og server rykende varm.
Kokes i minst 30 minutter |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar